This is demo store. No orders will be fulfilled.

In limita stocului disponibil
Autoturism Camion
Iarna
Vara
All Season
Toate
Runflat
Ranforsat
Directie
Tractiune
Trailer
CAUTARE

Vehicul

Configurator jante

Branduri

RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZIȚII PERSOANE FIZICE:

RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZIȚII PERSOANE FIZICE:

Procedura de retur a anvelopelor si jantelor comandate la RomAnvelope.ro

Returnam banii in 14 zile, GARANTAT !

Daca sunteti nemultumit de produsele noastre in termen de 14 zile de la data livrarii, va returnam banii. RomAnvelope se angajeaza sa va restituie contravaloarea produselor cumparate in 14 zile de la data la care suntem informati de decizia de retragere.

Returnarea produselor se face in 14 zile de la primirea comenzii.

Anvelopele si jantele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Astfel, anvelopele si jantele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin mail sau telefonic la maximum 14 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de retragere. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a anvelopelor si jantelor nu include cheltuielile de transport a anvelopelor si jantelor.

Art. 9 â Dreptul de retragere - O.U.G. 34/2014

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:

a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare.

Conditii de retur

Returnarea anvelopelor si jantelor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea anvelopelor si jantelor. Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Anvelopele si jantele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii anvelopelor si jantelor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca RomAnvelope nu poate inlocui anvelopele si jantele cu unele conforme, atunci se va restitui contravaloarea anvelopelor si jantelor cumparate.

ATENTIE ! Costurile transportului anvelopelor si jantelor de la RomAnvelope catre client si de la client catre RomAnvelope revine in responsabilitatea clientului.

Anvelopele si jantele cu lipsa de conformitate:

Anvelopele si jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a RomAnvelope, conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea anvelopelor si jantelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii anvelopelor si jantelor si a cheltuielilor de expeditie. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie a anvelopelor si jantelor.