This is demo store. No orders will be fulfilled.

In limita stocului disponibil
Autoturism Camion
Iarna
Vara
All Season
Toate
Runflat
Ranforsat
Directie
Tractiune
Trailer
CAUTARE

Vehicul

Configurator jante

Branduri

Despre noi

    Societatea comerciala S.C MD Clasic Aderent S.R.L a fost infiintata in februarie 2011, este o societate comerciala cu raspundere limitata care isi desfasoara activitate in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat.Inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J03/175/2011, cu Cod Unic de Inregistrare al societatii este RO 28009212.

Activitatea noastra consta in comercializare de anvelope auto noi pentru turisme, autoutiliatre, microbuze, suv, 4x4, autoturisme de teren, camion.

    MD Clasic Aderent este imporator anvelope noi unde isi desfasoara activitatea la punctul de lucru din str. Depozitelor, nr.14B, Pitesti.Dispunem de un persoanal cu o experienta vasta, stocuri diversificate peste 30.000 anvelope.

    Romanvelope.ro este un magazin online de anvelope creat pentru a imbunatatii comertul online si de a le oferii clientilor nostri o experienta online placuta si eficienta.

    Vindem anvelope low budget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil. Dispunem de un persoanal cu o experienta vasta, stocuri diversificate peste 30.000 anvelope.

    Usurinta cu care puteti achizitiona anvelopele noastre, modalitatile de plata din care puteti alege si calitatea informatiilor prezentate pe site-ul https://www.romanvelope.ro/, sunt elemente cheie ce garanteaza profesionalismul serviciilor noastre. Pentru orice alte intrebari in materie de anvelope nu ezitati sa ne contactati la contact@romanvelope.ro sau 0729 840 970. Daca nu gasesti anvelopa potrivita pe site, iti putem oferii orice tip de anvelope.